Stiri de ultima ora

Adi Popa, OUT de la FCSB?! Ce a postat "Motoreta" pe Instagram după eliminarea din Europa League

Adi Popa, OUT de la FCSB?! Ce a postat "Motoreta" pe Instagram după eliminarea din Europa League
Sport
Adrian Popa (31 de ani) a revenit la FCSB în urmă cu puţin timp, dar se pare că regretă acest lucru. După ce FCSB a fost eliminată din Europa League , de Vitoria Guimaraes, Adrian Popa a postat pe Instagram o poză prin care transmite faptul că mereu ia decizii proaste.

Popa a rămas pe bancă la Guimaraes, chiar dacă Dennis Man e accidentat şi în mod normal "Motoreta" ar fi trebuit să apară în primul 11. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Adi Popa pare aproape de o nouă despărţire de FCSB.

Iată postarea lui Popa de pe Instagram:

Pe 17 august, la prezentarea oficială, Popa spunea: "Am stat şi m-am gândit ce este mai bine pentru mine. M-am gândit că cel mai bine e să încep să joc, să am continuitate. Am făcut pregătirea, mă simt pregătit. Ce să-mi ofere FCSB? FCSB mă plăteşte, eu trebuie să ofer ceva. Eu mă simt foarte bine şi mă pot pune în slujba echipei. Îmi plac provocările, este o provocare foarte interesantă. Naţionala a fost mereu un obiectiv pentru mine. Am ales cu gândul de a juca şi de a reveni în circuit. Şi când am venit prima oară juca Chipciu pe postul meu, iar până la urmă am jucat amândoi. Ştiam că există concurenţă, dar eu am încredere în mine şi în calităţile mele".

Până să ajungă la Reading, Popa a evoluat cinci ani la FCSB, între 2012 şi 2017. Evoluţiile bune din trecut i-au adus telegrame de convocare la naţională, unde a strâns 22 de selecţii. Popa, cumpărat de englezi în ianuarie 2017 pentru 600.000 de euro de la FCSB, a fost împrumutat în primul sezon, la Al Taawon (Arabia Saudită). Ulterior, a revenit la echipa din Championship, însă a fost din nou împrumutat, de data aceasta la Ludogorets, pentru care a strâns 10 meciuri stagiunea trecută.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus