Stiri de ultima ora

Academia Hagi va reprezenta România la Danone Nations Cup 2019

Academia Hagi va reprezenta România la Danone Nations Cup 2019
Sport
Academia Hagi va reprezenta România la Danone Nations Cup 2019. Puştii ”Regelui” Gheorghe Hagi au câştigat cea de-a noua ediţia a Cupei Hagi Danone, după o finală disputată împotriva celor de la New Stars Bucureşti, scor 4-0. Podiumul a fost completat de CSM Focşani 2007.

Premiile individuale ale Turneului Final au plecat tot spre copiii Academiei:

”Premieră! Stelian Caluda, antrenorul de la Academia Hagi, a participat, ca jucător, la Danone Nations Cup din 2003, competiţie organizată de Franţa! După 16 ani va merge la Mondialul Danone în calitate de antrenor!

La “Mondialul puştilor” de anul viitor, campionii de la Academia Hagi vor reprezenta România chiar în faţa lui Zinedine Zidane, ambasadorul Danone Nations Cup. Va fi o ediţie aniversară cu ocazia centenarului Danone, care va avea loc în Spania, locul în care iaurtul Danone a luat naştere”, se arată într-un comunicat emis de Cupa Hagi Danone. ”Anul trecut, echipa Luceafărul Cluj-Napoca a fost reprezentanta României la Cupa Naţiunilor Danone, turneu ce s-a desfăşurat la New York, pe Red Bull Arena. Mondialul din SUA ne-a adus cel mai bun rezultat din istoria de 18 ani a participărilor noastre la acest nivel, puştii din Cluj-Napoca reuşind să se claseze pe locul 4, după ce au învins fosta campioană mondială Germania”, mai precizează comunicatul.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus