Stiri de ultima ora

A scris istorie la Arsenal dar îşi doreşte eliminarea tunarilor din Europa League: ”Sper să se califice Rennes în runda următoare”

A scris istorie la Arsenal dar îşi doreşte eliminarea tunarilor din Europa League: ”Sper să se califice Rennes în runda următoare”
Sport
Actualul antrenor al celor de la Nice a avut cuvinte de laudă al adresa echipei care poate produce surpriza optimilor Europa League: "Nu am văzut meciul (n.r. - Rennes - Arsenal), dar rezultatul nu m-a surprins. Rennes este o echipă foarte bună a campionatului Franţei. Sunt capabili să marcheze împotriva tuturor echipelor în orice moment al jocului.Pentru fotbalul francez este foarte bine că ei au câştigat. Cu toţii le ţinem pumnii celor de la Rennes şi tututor echipelor franceze care joacă în Europa League. Sperăm să se califice în runda următoare, joi, când merg la Londra", a spus Vieira într-o conferinţă de presă.În cariera sa, Vieira a evoluat pentru FC Tours, CAnnes, AC Milan, Arsenal, Juventus, Inter Milano şi Manchester City. Nu mai puţin de cinci titluri de campion al Italiei şi trei titluri de campion al Angliei are în palmares Vieira, care a câştigat şi Liga Campionilor în 2010, cu Inter Milano.142 de milioane de euro este cota de piaţă a lotului celor de la Rennes, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Returul cu echipa lui Unai Emery de pe ”Emirates” este programat joi, 14 martie. În şaisprezecimi, BATE Borisov a câştigat cu 1-0 împotriva lui Arsenal, dar londonezii au întors rezultatul în tur, scor 3-0.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus