Stiri de ultima ora

A mutat greşit Craiova? Piţurcă, "urecheat" după înfrângerea cu FCSB: "Nu s-a întâmplat asta nici cu Mangia, nici cu Papură!"

A mutat greşit Craiova? Piţurcă, "urecheat" după înfrângerea cu FCSB: "Nu s-a întâmplat asta nici cu Mangia, nici cu Papură!"
Sport
Juvhel Tsoumou (28 de ani) a adus victoria FCSB în minutul 88, cu singurul gol al partidei de pe "Ion Oblemenco". Oltenii nu au tras nici măcar o dată pe spaţiul porţii, deşi şi-au creat ocazii de gol. Andrei Vochin n-a fost convins de jocul etalat de Cicâldău&Co. în primul meci cu Victor Piţurcă pe bancă.

Consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu a explicat cum a văzut el partitura interpreată de Piţurcă la primul meci pe banca oltenilor şi ce l-a surprins cel mai tare.

”Nu ştiu dacă a greşit abordarea. Nu s-a dus să facă pressing, dar poate avea circumstanţe, pentru că FCSB are jucători de contraatac şi joacă foarte bine această fază. Terenul era prost, iar terenul prost încurcă echipa care construieşte, adică jocul pe care Piţurcă îl preferă. Nu cred că a greşit abordarea, a îmbrăţişat o partitură de aşteptare. Ceea ce pe mine m-a surprins este că echipa lui nu a tras pe poartă. Asta chiar nu s-a întâmplat nici cu Mangia, nici cu Papură. Cred că reapariţia lui Koljic va schimba jocul, iar Craiova va avea mai multe situaţii de poartă”, a spus Andrei Vochin, la TelekomSport.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus