Stiri de ultima ora

A mai rămas de jucat un meci din sezonul actual al Ligilor Naţionale plus turneele de baraj. Diseară, cei mai buni sportivi vor fi premiaţi în cadrul Galei Handbalului Românesc

A mai rămas de jucat un meci din sezonul actual al Ligilor Naţionale plus turneele de baraj. Diseară, cei mai buni sportivi vor fi premiaţi în cadrul Galei Handbalului Românesc
Sport
CSM Focşani şi Poli Timişoara sunt la egalitate în meciul de clasament pentru locurile 7-8 în Liga Naţională de handbal masculin, „decisivul” dintre cele două echipe rămând şi singurul de disputat din această ediţie de campionat. Ar mai fi de lămurit echipele care vor juca în LN după turneele de baraj, dar este greu de crezut că acolo se poate întâmpla ceva, în sensul ca formaţii din Divizia A să le învingă pe cele din prima ligă.

La feminin, U Cluj şi CSM Slatina nu ar trebui să aibă probleme cu Dacia Mioveni şi CSM Tg. Mureş. Diferenţa este şi mai mare la masculin, unde Gloria Buzău şi CSM Făgăraş au loturi net superioare celor de la CSM Alexandria şi CSM Sighişoara.

Dinamo , HC Dobrogea Sud Constanţa, Poli Timişoara, Potaissa Turda şi CSM Bucureşti sunt calificate pentru viitoarea ediţie a cupelor europene la masculin.

La feminin vor juca în Europa echipele SCM Rm. Vâlcea, CSM Bucureşti, Gloria Bistriţa, Măgura Cisnădie şi Corona Braşov. SCM Craiova intenţionează să solicite un wildcard.

Au retrogradat CSM Galaţi (feminin), CSU Suceava şi U Cluj (la masculin). Au promovat Rapid, AHCM Slobozia (feminin), CSM Vaslui şi CSM Şcolar Reşiţa (masculin).

Diseară, Sindicatul Handbaliştilor din România organizează în premieră Gala Premiilor Handbalului Românesc. Vor fi premiaţi cei mai buni sportivi, antrenori, manageri ai sezonului, pe baza voturilor exprimate deja de jucători / jucătoare şi antrenori.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus