Stiri de ultima ora

6 jucători, OUT de la Dinamo! Lista neagră a lui Eugen Neagoe

6 jucători, OUT de la Dinamo! Lista neagră a lui Eugen Neagoe
Sport
Suporterii vor ca Eugen Neagoe să plece, dar antrenorul îşi face deja strategia pentru sezonul următor. A conturat lista plecărilor, pe care se regăsesc nu mai puţin de 6 jucători. În locul lor vin alţii, pe care îi cunoaşte mai bine.

Din precizările Telekom Sport, sunt şi câţiva jucători care vor rămâne, deşi au fost aduşi de Mircea Rednic. Linas Klimavicius, Naser Aliji, Thanasis Papazoglou şi Mattia Montini vor rămâne la Dinamo şi vor pune umărul la accederea play-off-ului Ligii 1 Betano, pentru sezonul următor. Lista plecărilor:

Situaţia lui Neagoe la Dinamo este una dificilă. Antrenorul nu este dorit de suporteri. Aceştia îl vor plecat, iar în locul lui să fie reinstalat Mircea Rednic. Miercuri, conferinţa de prezentare a lui Neagoe a fost anulată, din cauza unui grup de câţiva zeci de fani care au intrat în sală şi au făcut imposibilă organizarea evenimentului. De asemenea, suporterii îl vor plecat şi pe Bogdan Bălănescu, considerat principalul vinovat pentru plecarea lui Rednic. ”Dacă pleacă Bălănescu, mă întorc”, a fost şi reacţia ”Puriului”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus