Stiri de ultima ora

Zona veche a Constanței, transformată în platou pentru un film SF

Zona veche a Constanței, transformată în platou pentru un film SF
Politic
Actori de la Hollywood au transformat astăzi zona peninsulară a Constanței în platou de filmare pentru serialul „Impulse”, o dramă science fiction care rulează deja pe marile ecrane din toată lumea.

Actualizat: 21.06.2019 - 20:04

Scenele filmate astăzi, pe strada Arhiepiscopiei, sunt parte dintr-un episod al serialului în care apar actori români și americani. Acțiunea este plasata undeva în anul 1989 iar personajul principal, care a trecut prin situații tensionate, descoperă că are puteri speciale și se teleportează în diverse locuri din lume. Serialul se filmează în mai multe locuri de pe glob.

Reamintim că pentru buna desfășurare a filmărilor,  circulația autovehiculelor este restricționată până la ora 23:00, pe strada Arhiepiscopiei, între strada 9 Mai și bulevardul Regina Elisabeta.

Traficul rutier va fi redirecționat către strada 9 Mai - strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Dr. Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân.

Rugăm conducătorii auto să reducă viteza de circulație când se apropie de această zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus