Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă spune NU colegilor din PSD care cer amnistie şi graţiere: "Exclud ca până la sfârșitul anului să se dea OUG"

Viorica Dăncilă spune NU colegilor din PSD care cer amnistie şi graţiere: Exclud ca până la sfârșitul anului să se dea OUG
Politic
Viorica Dăncilă spune NU colegilor din PSD care cer amnistie şi graţiere: "Exclud ca până la sfârșitul anului să se dea OUG"

Un articol de: B1.ro - 06 Dec 2018, 17:06

Premierul Viorica Dăncilă le dă o veste proastă colegilor din PSD , precum Codrin Ştefănescu, care îşi doresc o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea. Aceasta a arătat că nu a avut nicio discuţie pe acest subiect şi a dat asigurări că până la finalul anului Guvernul nu va aproba o asemenea măsură.

”Nu avem așa ceva pe ordinea de zi, nu avem așa ceva pe masa Guvernului. În calitate de prim-ministru, nu am avut o discuție. Nu știu dacă se impune o discuție. Eu spun că nu se dă. Nu știu ce se întâmplă peste 2 ani, peste 3 ani. Am văzut opiniile colegilor din PSD . În CEX, fiecare își va spune punctul de vedere, nu am discutat cu nimeni despre amnistie și grațiere. Exclud ca până la sfârșitul anului să se dea o OUG despre amnistie și grațiere.”, a spus Viorica Dăncilă.

Informaţiile despre o iminentă ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi amnistia au fost confirmate de lideri din eşalonul 2 al PSD care au afirmat public că susţin o asemenea măsură. 

Președintele Klaus Iohannis a lansat joi, 29 noiembrie, un avertisment fără precedent Partidului Social Democrat, atrăgând atenția formațiunii conduse de Liviu Dragnea să nu adopte o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea, deoarece acest lucru ar fi „o catastrofă pentru România” şi ar declanşa o criză politică fără precedent.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus