Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă, despre OUG pe referendum: Nu conține niciun fel de modificare legată de îngrădirea unui drept (VIDEO)

Viorica Dăncilă, despre OUG pe referendum: Nu conține niciun fel de modificare legată de îngrădirea unui drept (VIDEO)
Politic
Guvernul va adopta în ședința de miercuri o Ordonanță de Urgență prin care sunt modificate unele prevederi din legea referendumului. La începutul ședinței Executivului, premierul Viorica Dăncilă a declarat că ”actul normativ nu conține niciun fel de modificare legată de îngrădirea unui drept”.

”Am încercat să construiesc o relație normală cu o instituție a statului român. Văd că interesul personal electoral, al președintelui Iohannis, este cel care primează. Îi solicit domnului președinte Iohannis ca în cadrul summitului de la Sibiu să ceară acceptarea noastră în Spaţiul Schengen și încetarea MCV. În rezultatele acestui summit trebuie să se regăsească și interesul românilor. 

Vom adopta astăzi o ordonanță de urgență. Am observat că au fost multe discuții în spațiul public legate de unele aspecte din OUG. Este încă o dovadă că dezinformarea din partea opoziției funcționează și că unii aleg minciuna în locul adevărului. În realitate, actul normativ acoperă doar detaliile tehnice. Ministerele au dat aviz pe stabilirea măsurilor, iar actul normativ nu conține niciun fel de modificare legată de îngrădirea unui drept”, a declarat Viorica Dăncilă în debutul ședinței de Guvern. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus