Stiri de ultima ora

Viorica Dăncilă anunță prelungirea până la 15 septembrie a termenului până cetățenii români din străinătate se pot înscrie pentru a vota la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Viorica Dăncilă anunță prelungirea până la 15 septembrie a termenului până cetățenii români din străinătate se pot înscrie pentru a vota la alegerile prezidențiale (VIDEO)
Politic
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de Guvern de joi prelungirea până la data de 15 septembrie a termenului până la care cetățenii români din străinătate se pot înscrie pentru a vota prin corespondență sau ca alegători la o secție de votare. 

INCENDIAR! ERA GRASĂ!

”Vom adopta măsuri pentru a asigura cetățenilor români din disapora dreptul la vot și o mai bună organizare a alegerilor care vor avea loc în această toamnă. Modificăm termenul limită pentru înregistrarea cetățenilor români cu drept de vot în străinătate ca alegători prin corespondență, respectiv ca alegători la o secție de votare organizată în străinătate. Acest termen va fi extins până la 15 septembrie pentru a da posibilitatea cât mai multor români din afara granițelor țării să se înscrie în registrul electoral pentru alegerile prezidențiale din acest an”, a anunțat Viorica Dăncilă. 

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

”Pentru o bună organizare a scrutinului din această toamnă, OUG pe care o adoptăm include și măsuri privind desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din străinătate, atribuțiile acestora și asigurăm cadrul legal pentru plata tuturor indemnizațiilor membriloe birourilor de votare”, a mai spus Viorica Dăncilă. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus