Stiri de ultima ora

Victorie în instanță pentru Marian Vanghelie: Fostul primar își pregătește revenirea în politică

Victorie în instanță pentru Marian Vanghelie: Fostul primar își pregătește revenirea în politică
Politic
Victorie în instanță pentru Marian Vanghelie: Fostul primar își pregătește revenirea în politică

Un articol de: B1.ro - 28 Dec 2018, 18:52

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a scăpat vineri definitiv de măsura controlului judiciar, la aproximativ trei ani de când este cercetat penal pentru corupție. Curtea de Apel București a a respins contestația DNA privind ridicarea acestei măsuri preventive.

Această decizie vine în aceeași zi în care Vanghelia a anunțat că va lansa din luna ianuarie un nou partid, aflat la “stânga PSD -ului”.

“Dacă luaţi toate discursurile mele, o secundă nu am încetat să spun ceea ce am crezut. Nu am plecat din ţară, am plecat de 25 de ori pe baza unor hotărâri, dar m-am întors. Vreau să mă bat, de aceea am făcut şi acest partid, a cărui lansare o să o facem în luna ianuarie. Se numeşte Partidul Social Democrat Independent - PSD I şi cred că românii vor înţelege şi vom izbândi să ne debarasăm de aceste gunoaie care au distrus această ţară. (...) 

Referitor la amnistie şi graţiere, Vanghelie spune că este necesară o “restartare”, pentru ca niciun judecător sau procuror să nu mai poată fi şantajat.

″În toate nebuloasele astea care s-au întâmplat, eu nu sunt un fan al domnului Dragnea, dar cred că şi domnul Dragnea unele lucruri le-a luat pe nemeritate. Acea judecată care a fost în baza referendumului care s-a făcut. Nu cred că acel dosar este un dosar pe merit şi nu cred că aia înseamnă corupţie şi nu cred că asta este modalitatea de a se scoate oamenii din politică, indiferent dacă ne place sau nu de ei. Ar trebui ca problemele să le rezolvăm cu totul şi cu totul altfel”, a precizat fostul primar.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus