Stiri de ultima ora

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am înțeles că Marian Oprișan vrea să fie președintele PSD (VIDEO)

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am înțeles că Marian Oprișan vrea să fie președintele PSD (VIDEO)
Politic
Liderul Pro România, Victor Ponta , a vorbit marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre situația din PSD , precizând că Liviu Dragnea nu are oameni care să-i fie fideli în partid. 

”Așa cum îi cunosc pe cei din conducerea PSD , eu cred că sunt cam toți pe la doamna Dăncilă și îi jură credință. Paul Stănescu întotdeauna a avut o relație bună cu doamna Dăncilă, chiar dacă nu l-a apărat când l-a dat Dragnea afară. Niculae Bădălău e un supraviețuitor. Domnul Marian Oprișan am înțeles că vrea să fie președintele PSD , deci cu siguranță că o va susține pe doamna Dăncilă. 

Fiecare președinte PSD a avut un număr de oportuniști, și eu la fel, care erau în jurul meu, mă anunțau ce tare mă iubesc. Dar au fost și câțiva suporteri sinceri. Sunt oameni care și acum țin cu Iliescu, cu Năstase, cu Geoană, cu Ponta. Dragnea nu are oameni ai lui. Toată lumea a stat și stă cu el de frică sau pentru că le dă funcții. Dacă luni, cea care le dă funcții va fi Viorica Dăncilă, se vor muta într-o secundă și marți o să-i auziți cum vor spune cât au suferit ei sub Dragnea”, a spus Victor Ponta . 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus