Stiri de ultima ora

Vice PSD: Daca tot vrea sa plece din partid, Ponta sa demisioneze si din Parlament

Vice PSD: Daca tot vrea sa plece din partid, Ponta sa demisioneze si din Parlament
Politic
Vicepresedintele PSD, senatorul Paul Stanescu, sustine ca ar fi bine ca Victor Ponta sa renunte si la calitatea de deputat, daca tot vrea sa paraseasca partidul, dupa ce .

Paul Stanescu a afirmat ca Ponta ar trebui sa se conformeze conditiilor pe care le punea chiar el, atunci cand era presedinte al PSD.

"Daca tot vrea sa plece din partid, ar fi bine ca Victor Ponta sa-si dea demisia din Parlament, din functia de deputat. In partid este simplu membru si nu stiu cat conteaza daca isi da demisia. Si dumnealui, cand era presedinte, le cerea astfel de demisii altora.

Ar fi bine sa se conformeze acelor cerinte pe care le avea, atunci cand se afla in conducerea partidului si sa demisioneze din functia pe care o are in Parlament", a declarat, miercuri, Stanescu.

Si alti lideri PSD au reactionat in urma anuntului fostului premier.

Presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, a declarat ca decizia lui Victor Ponta este "un act unilateral" pe care si-l poate permite orice membru de partid, insa nu crede ca aceasta decizie are ca scop realizarea unei grupari paralele in PSD.

"Orice membru de partid are dreptul sa-si dea demisia. Inteleg ca este o demisie in alb, nu inteleg cand se produce ea. Este o decizie a lui, proprie. Nu cred ca exista pericolul ca vreun parlamentar sa-l urmeze, cum nu cred nici ca Victor Ponta doreste sa faca vreo grupare paralela in PSD", a precizat Nistor.

Presedintele organizatiei PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, un apropiat a lui Victor Ponta, a declarat ca plecarea acestuia din PSD ar fi o pierdere si spera ca va avea intelepciunea sa inteleaga ca viitorul lui si al PSD-ului este unul comun.

"Am fost si raman un om apropiat de Victor Ponta. Plecarea lui din PSD ar fi o mare pierdere pentru partid. Imi doresc ca Victor Ponta sa aiba intelepciunea, sa inteleaga ca locul lui este in PSD, ca impreuna am facut multe lucruri bune pentru tara si ca viitorul este unul comun - al PSD-ului si a lui Victor Ponta" a declarat Moldovan.

Fostul premier Victor Ponta a declarart, miercuri, ca ii va trimite in cursul zilei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa in alb din partid, el mentionand ca atunci cand il va supara foarte tare, acesta va putea sa o introduca si sa scape de persoana sa.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus