Stiri de ultima ora

Vanghelie, in catuse - prima reactie a primarului dupa retinere

Vanghelie, in catuse - prima reactie a primarului dupa retinere
Politic
"Procurorul de caz a decis ca se impune retinerea pentru 24 de ore. Procedura a fost rapida, ni s-au adus la cunostinta acuzatiile, domnul Vanghelie si-a rezervat dreptul de a nu face declaratii", a declarat la randul sau Cristian Ene, avocatul lui Vanghelie.

Alte patru persoane, printre care si varul lui Marian Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, au fost retinute joi seara in dosarul in care este implicat si fostul social-democrat.

Celelalte trei persoane retinute de procurorii anticoruptie sunt angajate ale Primariei Sectorului 5.

Si iubita edilului, Oana Niculescu Mizil , este urmarita penal, fiind acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat - ar fi administrat o societate comerciala, acuzatii pe care le neaga.

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA , dupa o zi intreaga de perchezitii la locuinta sa si la sediul primariei pe care o conduce

De dimineata, edilul a asistat la perchezitiile de la domiciliul sau efectuate de DNA. Ulterior, timp de aproape opt ore, au avut loc perchezitii la sediul Primariei. In jurul orei 22:00, Vanghelie a fost dus cu mascatii la sediul DNA, pentru audieri. Edilul urmeaza sa afle vineri daca va fi arestat preventiv.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus