Stiri de ultima ora

„Urarea” unui lider PSD: Nu eu trebuie să plec din PSD, ci tu, Liviu Dragnea, la Parchet/ Milioane de PSD-işti te detestă

„Urarea” unui lider PSD: Nu eu trebuie să plec din PSD, ci tu, Liviu Dragnea, la Parchet/ Milioane de PSD-işti te detestă
Politic
Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, cere demisia lui Liviu Dragnea: „Să ştii că PSD nu este al tău şi al lui Codrin Ştefănescu şi să mai ştii că milioane de PSD-işti te detestă”.

Lider PSD către Dragnea: Nu eu trebuie să plec din PSD, ci tu, Liviu Dragnea, la Parchet

Dan Ioan Cuşnir a spus, luni, într-o conferinţă de presă, că dacă PSD nu învaţă din ce s-a întâmplat duminică „va avea o moarte lentă”. Cuşnir a afirmat că, atunci când a fost ales în fruntea organizaţiei municipale, a spus că este roşu şi decent. „În continuare sunt roşu şi decent şi doresc să rămân în recent decent, dar nu mai poate continua pe acest drum care nu duce nicăieri. Doresc să evidenţiez că iniţiativa mea nu este împotriva PSD, ci este împotriva actualei conduceri a partidului, oameni care nu sunt lideri. Dimpotrivă, sunt o grupare de indivizi care au trădat interesele mele de cetăţean, loialitatea mea şi a milioanelor de simpatizanţi ai PSD au fost abuzată de către actuala conducere a PSD”, a afirmat preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava.

Potrivit acestuia, votul de duminică este dovada cea mai clară a preţului plătit de cel mai mare şi mai longeviv partid politic din România, care are de suferit „din cauza asocierii cu Liviu Dragnea şi cu apropiaţii lui”. ”Această asociere a devenit umilitoare pentru membrul PSD roşu şi decent Liviu Dragnea şi-a asumat dreptul de a decide în numele tuturor membrilor PSD fără să aibă o minimă consultare. De la sine putere a poziţionat PSD împotriva: bănci, multinaţionale, întreprinzători privaţi, actori, artişti, intelectuali, împotriva Europei. Acest discurs antieuropean nu poate duce nicăieri, nu poate face nimic pentru cei patru - cinci milioane de români care lucrează şi studiază în Europa”, a continuat Cuşnir. Acesta s-a referit şi la protestul #şîeu, spunând că a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente care s-au întâmplat în România după Revoluţie, după care, însă, Liviu Dragnea nu a înţeles că nu a fost o revoltă faţă de lipsa autostrăzilor, ci „împotriva a 30 de ani de minciuni şi promisiuni nerespectate”. „Dragnea, ajutat de apropiaţii lui, a acaparat PSD şi se comportă ca un tiran. Liviu Dragnea i-a vânat pe toţi cei care s-au opus în partid, dar întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, vânătorul devine vânat. Liviu Dragnea, să ştii că PSD nu este al tău şi al lui Codrin Ştefănescu şi să mai ştii că milioane de PSD-işti te detestă, fie că sunt membrii sau simpatizanţi. (...) A venit vremea ca Liviu Dragnea să îşi asume riscul politic, să admită că este o cale greşită şi să plece. Nu eu trebuie să plec din PSD, ci tu, Liviu Dragnea, la Parchet cu Codrin Ştefănescu”, a mai spus preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus