Stiri de ultima ora

Tusk a venit la conferinta cu manusile primite de la Duckadam: Mi-a dat un sfat cum sa ne aparam interesele UE

Tusk a venit la conferinta cu manusile primite de la Duckadam: Mi-a dat un sfat cum sa ne aparam interesele UE
Politic
Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a facut aparitia la declaratia de presa sustinuta alaturi de presedintele Klaus Iohannis si de seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul Summit-ului de la Sibiu, intr-un mod atipic.El a adus o pereche de manusi pe care le-a primit miercuri de la fostul portar roman Helmuth Duckadam.Aratandu-le celor prezenti in sala, Donald Tusk a precizat ca Duckdam l-a sfatuit cum sa apere mai eficient interesele Uniunii Europene."Aceste manusi le-am primit ieri de la Helmuth Duckdam si mi-a dat un sfat cum sa ne aparam mai eficient interesele Uniunii, el este foarte eficient. Multumesc, Helmuth!", a spus Donald Tusk.El nu a abandonat manusile nici la plecarea de la conferinta de presa.

Foto: Ziare.com

Totodata, presedintele Consiliului European a avut numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Romaniei, la finalul Summit-ului de la Sibiu.

La incheierea declaratiei de presa, el .El i-a multumit in limba romana presedintelui Klaus Iohannis pentru organizarea Summit-ului de la Sibiu si i-a transmis ca "toata Europa s-a indragostit de dumneavoastra"."Permiteti-mi sa inchei in limba romana. As dori sa-i multumesc presedintelui Iohannis pentru organizarea si gazduirea summitului de la Sibiu. Cand ne-am intalnit in ianuarie, la startul Presedintiei Romane, am vorbit din suflet despre Romania pentru ca am convingerea ca sunteti remarcabili.Ati organizat un summit exceptional. Puteti fi mandri de munca depusa, la fel cum Europa este mandra de dumneavoastra. Pur si simplu, m-am indragostit de Sibiu. Toata Europa s-a indragostit de dumneavoastra. Mersi!", a declarat Donald Tusk.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus