Stiri de ultima ora

Turcan: Comisia lui Iordache a votat pentru amnistia VIP-urilor!

Turcan: Comisia lui Iordache a votat pentru amnistia VIP-urilor!
Politic
Comisia lui Iordache a votat pentru amnistia VIP-urilor, de care vor beneficia toti infractorii care cer rejudecarea in completurile de 5 judecatori, pentru ca faptele mai vechi de 9 ani vor fi prescrise, declara prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan."Comisia lui Iordache a votat pentru AMNISTIA VIP-urilor! Comisia Iordache s-a reactivat brusc dupa mai bine de 4 luni. La turatie maxima, PSD-ALDE au votat:reducerea termenelor de prescriptie de la 8 la 6 ani;reducerea termenelor speciale de prescriptie de la 16 la 9 ani.De aceste CADOURI LEGALE vor beneficia toti infractorii care cer rejudecarea in completurile de 5 judecatori, pentru ca faptele mai vechi de 9 ani vor fi prescrise", afirma Raluca Turcan.Prim-vicepresedintele PNL aminteste ca sunt "nume grele" care au suferit condamnari, cu confiscarea averii si care vor scapa cu dosarul albit si banii in conturi.

"Fratia coruptilor e puternica si actioneaza la ordin. La ordinul direct al lui Liviu Dragnea. Florin Iordache a rezolvat, prin vot in Comisie, ceea ce nu au reusit avocatii lui Dragnea, Tudorel Toader sau Viorica Dancila", mai afirma Turcan.

Ea precizeaza ca PNL a propus suspendarea sedintei si asteptarea punctelor de vedere de la Comisia Europeana, Comisia de la Venetia si de la GRECO, precum si votul romanilor la referendumul din 26 mai.Comisia speciala a Parlamentului s-a reunit marti pentru a dezbate proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala.La sedinta a venit si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia Florin Iordache i-a reprosat ca a venit neinvitat si ca nu a dat OUG pentru Codurile penale.Iata aici detalii -
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus