Stiri de ultima ora

Trei posturi vacante la CCR. Care este propunerea PSD pentru funcţia de judecător CCR din partea Camerei Deputaţilor - surse

Trei posturi vacante la CCR. Care este propunerea PSD pentru funcţia de judecător CCR din partea Camerei Deputaţilor - surse
Politic
Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu este propunerea social-democraţilor pentru postul de judecător la CCR, din partea Camerei Deputaţilor, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

164 afişări

Gheorghe Iancu propunerea PSD pentru funcţia de judecător CCR din partea Camerei Deputaţilor - surse

Gheorghe Iancu îl va înlocui pe judecătorul CCR Ştefan Minea al căruia mandat expiră pe data de 15 iunie. Pe 25 aprilie, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a anunţat că PSD va avea două nominalizări, până pe 7 mai, pentru postul de judecător al CCR, o propunere fiind făcută de Senat, iar o alta de Cameră. Conform calendarului ar urma ca, marţi, Comisia juridică să adopte raport cu privire la candidaturile penru funcţia de magistrat al Curţii.

Totodată, referitor la nominalizările pentru posturile de magistrat la Curte, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, că PSD-ALDE va avea o singură nominalizare pentru postul de judecător la CCR, în contextul încheierii mandatului magistratului Maya Teodoroiu. Termenul depunerii candidaturilor a fost stabilit pentru luni, potrivit unei decizii a Biroului permanent al Senatului.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus