Stiri de ultima ora

Traian Băsescu: Dăncilă nu va face jocul lui Dragnea din punctul de vedere al ordonanței și nici pe cel cu trecerea prin Parlament a remanierii (VIDEO)

Traian Băsescu: Dăncilă nu va face jocul lui Dragnea din punctul de vedere al ordonanței și nici pe cel cu trecerea prin Parlament a remanierii (VIDEO)
Politic
Fostul președinte, Traian Băsescu, a comentat joi, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, faptul că premierul Viorica Dăncilă a refuzat varianta restructurării Guvernului, propusă de PSD. 

Senatorul PMP este de părere că șefa Guvernului a luat această decizie pentru că nu dorește să se compromită. De asemenea, Băsescu se declară convins că Dăncilă nu va accepta să dea controversatele Ordonanțe de urgență pe tema justuției. 

”N-am dubii de loialitatea doamnei Dăncilă față de PSD. În același timp, ca predecesorii dânsei, Grindeanu și Tudose, nu vrea să iasă compromisă. (...) Nu acum a apărut despinderea de ideea de a fi soldat credincios al lui Dragnea. A apărut atunci când a declarat că nu dă nicio ordonanță până când nu o va primi de la ministrul Justiției, ea știind foarte bine că ministrul Justiției nu-i va trimite nicio ordonanță. 

Eu cred că în jurul dânsei s-a format deja o echipă care este contrapondere la slugarnicii Ștefănescu, Nicolae, Nicolicea, Iordache, ăștia care în ideea unei numiri, unii pe la Curtea Constituțională, alții prin altă parte. După mine, doamna Dăncilă nu va face jocul lui Dragnea din punctul de vedere al ordonanței și nici pe cel cu trecerea prin Parlament a remanierii”, a declarat Traian Băsescu. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus