Stiri de ultima ora

Toader a anunțat că-și dă demisia: Dăncilă decide ce va face cu această demisie, probabil o va trimite președintelui (VIDEO)

Toader a anunțat că-și dă demisia: Dăncilă decide ce va face cu această demisie, probabil o va trimite președintelui (VIDEO)
Politic
Tudorel Toader a anunțat că merge la Guvern și îi va prezenta premierului Viorica Dăncilă demisia sa din funcția de ministru al Justiției.

”Voi merge la Guvern și am o altă întrevedere cu doamna prim-ministru. În scrisoarea pe care am redactat-o, voi porni de la voința politică exprimată în cadrul CEx și anume de retragere a sprijinului politic pt sumbsemnatul. Voi porni de la voința exprimată în cele două întrevederi cu Dăncilă, de la faptul că aceasta are rolul decisiv în formarea guvernului, dar și în revocarea unora dintre membrii guvernului. Luând act de aceste circumstanțe, iau în conisiderare că orice autoritate trebuie să aibă asigurată continuitatea activității. Voi rămâne la minister până când în Monitorul Oficial va fi publicat numele noului ministru. Îl voi primi, îi voi preda documentele și-i voi ura succes. Acum merg la prim-ministru și-i voi preda demisia mea. Cel mai probabil o va trimite președintelui Iohannis”, a declarat Toader.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus