Stiri de ultima ora

Teodorovici îi răspunde lui Fifor, după ce l-a comparat cu un cățel Bichon: Mihăiță, alintat Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană!

Teodorovici îi răspunde lui Fifor, după ce l-a comparat cu un cățel Bichon:  Mihăiță, alintat Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană!
Politic
Teodorovici îi răspunde lui Fifor, după ce l-a comparat cu un cățel Bichon: Mihăiță, alintat Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană!

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2019, 18:13

Continuă războiul public între PSD-iști, după Comitetul Executiv Național de miercuri seară. Eugen Teodorovici îi dă o replică dură lui Mihai Fifor,

Amintim că scandalul între cei doi a pornit după ce Teorodovici l-a numit pe Fifor "șobolanul partidului".

"Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate.

Dar aș putea să-i spun lui Șobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decența de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: lașitatea și prostia.

Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor "a-ți asuma un eșec" și "a face un pas în spate după o înfrângere", care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus