Stiri de ultima ora

SURSE: O nouă funcţie pentru Olguţa Vasilescu, după cea de consilier onorific al Vioricăi Dăncilă

SURSE: O nouă funcţie pentru Olguţa Vasilescu, după cea de consilier onorific al Vioricăi Dăncilă
Politic
Deputatul PSD Mircea Drăghici a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, decizia care va fi votată luni în Biroul Permanent. Noua propunere a social-democraţilor va fi Lia Olguţa Vasilescu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

62 afişări

SURSE: Olguţa Vasilescu îl va înlocui pe Mircea Drăghici în funcţia de secretar al Camerei

Mircea Drăghici a fost propus de PSD secretar al Camerei Deputaţilor în septembrie 2018. Anterior, deputatul PSD a fost chestor al forului legislativ. Lia Olguţa Vasilescu va fi, de asemenea, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală, după cum a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, duminică. Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului.

De asemenea, şi Drăghici a fost propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, însă s-a retras după ce şeful statului a refuzat să dea un răsouns după mai multe refuzuri.  
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus