Stiri de ultima ora

Siegfried Mureşan răspunde acuzaţiilor de dezinformare lansate de Dăncilă: "Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume"

Siegfried Mureşan răspunde acuzaţiilor de dezinformare lansate de Dăncilă: Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume
Politic
Siegfried Mureşan răspunde acuzaţiilor de dezinformare lansate de Dăncilă: "Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume"

Un articol de: B1.ro - 27 Ian 2019, 15:44

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan a reacţionat dur după ce premierul Viorica Dăncilă a acuzat că reprezentanţii României în grupul PPE au dezinformat la Bruxelles privind respectarea statului de drept din România.

"Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie rușine. Să le fie rușine pentru faptul că i-au votat oamenii să apere țara și să o reprezinte”, spunea Dăncilă la Antena3, în contextul în care miniştrii au fost la Bruxelles pentru a prezenta priorităţile preşedinţiei române.

Siegfried Mureşan îi răspunde că de fapt "nouă ne e ruşine" de cum reprezintă ea România pe plan extern, iar partenerii europeni văd foarte bine cum de 2 ani se încalcă legile în România pentru a fi salvaţi infractorii.

Redăm mai jos integral postarea lui Siegfried Mureşan:

Da, doamna Dăncilă. Ne este rușine. Ne este rușine de modul în care reprezentați România în lume.

În rest, doamna Dăncilă susține că noi, europarlamentarii români din PPE, am dezinformat Uniunea Europeană.

Să îi prezentăm realitatea:

1. De doi ani de zile Europa întreagă vede cum călcați în picioare legile țării ca să scăpați câțiva infractori de pușcărie. Europa nu are nevoie de informarea nimănui, lucrurile acestea se văd de la o poștă și se înțeleg fără nicio explicație. 

2. Dumneavoastră sunteți omul politic român care s-a întâlnit cu cei mai mulți lideri europeni îi ultimele luni. Doar dumneavoastră îi puteați dezinforma. 

3. Pentru PSD-ALDE a informa corect înseamnă a spune că Dragnea este om cinstit. Nu vom spune asta niciodată. Dragnea este un infractor. 

4. Stiu că v-a supărat că miniștrii dumneavoastră s-au făcut de râs în Parlamentul European, dar nu trebuia să vă surprindă. Eu știam că se vor face de râs. Și vă spun astăzi că se vor face de râs în fiecare zi a Președinției romane a Consiliului UE.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus