Stiri de ultima ora

Şedinţă de mobilizare a partidului la primele alegeri, convocată de Dragnea. Eşalonul doi din PSD va fi la Bucureşti

Şedinţă de mobilizare a partidului la primele alegeri, convocată de Dragnea. Eşalonul doi din PSD va fi la Bucureşti
Politic
Primarii şi preşedinţii de consililor judeţene PSD din ţară au o întâlnire, joi, la Parlament, cu liderul partidului Liviu Dragnea şi conducerea formaţiunii, pentru discuţii despre organizarea campaniei electorale naţionale la alegerile europarlamentare din 26 mai.

124 afişări

Liviu Dragnea, întâlnire joi la Parlament cu primarii şi preşedinţii consiliilor judeţene ai PSD

Edilii din mai multe regiuni au fost chemaţi la grupul parlamentar PSD. „Este o şedinţă de lucru, nu este prima, au mai fost şedinţe de lucru cu responsabilii din teritoriu. Astăzi, din nou o şedinţă cu trei regiuni şi vom munci cu fiecare judeţ în parte până după-amiază târziu, când vom avea şi o conferinţă de presă. Cu siguranţă, da (participă la aceste întâlniri şi Liviu Dragnea -n.r.). Nord-Est, Sud-Est şi Sud Munteania”, a afirmat Mircea Drăghici, coordonator de campanie.

Referitor la organizarea unor mitinguri în ţară, Mircea Drăghici a precizat că în partid nu a fost luată nicio decizie.

„Fiecare judeţ va decide ce are de făcut şi să ne amintim că încă nu suntem în campanie electorală. Nu s-a luat o decizie ( referitor la organizarea unui miting de amplaore -n.r.), astăzi vom lucra strict pe ceea ce înseamnă activul de partid şi misiunea fiecăruia în parte”, a mai spus social-democratul. La întâlnire au ajuns deja Liviu Dragnea, însoţit de secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu. Social-democraţii au depus marţi lista candidaţilor pentru europene, alături de 1.395.000 de semnături de susţinere, a anunţat secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu. PSD deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda. Alţi social-democraţi care completează lista candidaţilor sunt: Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Păvelescu Alin. Campania electorală începe pe 27 aprilie şi se încheie pe 25 mai, ora 7.00.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus