Stiri de ultima ora

SCANDALUL purtătorului de cuvânt al PNL dat afară din platoul Antena 3 ajunge la CNA

SCANDALUL purtătorului de cuvânt al PNL dat afară din platoul Antena 3 ajunge la CNA
Politic
Ludovic Orban a declarat, vineri la Drobeta-Turnu Severin, că PNL va sesiza CNA cu privire la cazul lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al partidului, care a fost dat afară joi seară din platoul Antena 3, pentru că a afirmat că postul TV manipulează opinia publică.

154 afişări

SCANDALUL purtătorului de cuvânt al PNL dat afară din platoul Antena 3 ajunge la CNA

„Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân şi nu vom accepta această jignire faţă de un reprezentant al PNL şi, de fapt, faţă de toţi membrii şi simpatizanţii PNL. În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca PNL să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea îşi va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politeţe, de fairplay, de bun-simţ, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minţi de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat. Vom sesiza Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru că este inadmisibil şi nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educaţie şi lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Drobeta-Turnu Severin.

Liderul PNL a adăugat că este posibil ca de săptămâna viitoare partidul să nu mai trimită niciun liberal la emisiunile moderatorului. „Deci, PNL probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere. Hai să fim cinstiţi, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanţi numai din respect faţă de cetăţenii români nu din respect faţă de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toţi atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situaţii dintre cele mai neplăcute şi care se comportă ca un pluton de execuţie şi nu ca un for de dezbatere. Şi aşa am acceptat să ne ducem acolo din respect faţă de cetăţenii români care se uită la Antena 3 ca să vadă şi adevărul nostru, dar ceea ce s-a întâmplat ieri a depăşit orice limită şi nu putem să trecem peste aşa ceva”, a conchis Orban.

Reacţia preşedintelui liberalilor vine după ce Ionel Dancă a fost dat afară din studioul Antena 3, joi seară, din emisiunea moderată de Mihai Gâdea. Purtătorul de cuvânt al PNL a spus că postul TV manipulează atunci când susţine că actualul preşedinte ICCJ, Cristina Tarcea, a participat la o şedinţă în Kiseleff, pe vremea când era secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei. În replică, Gâdea a rugat să îi fie tăiat microfonul lui Dancă şi apoi i-a cerut să plece din emisiune, precizând că în caz contrar îl va da afară cu bodyguarzii. Ionel Dancă a plecat din emisiune, nu înainte de a-i spune moderatorului TV că distruge ţara prin manipulare, apărând „infractorii”.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus