Stiri de ultima ora

Rareș Bogdan (PNL): Dragnea vrea să-și facă dinții din aurul BNR adus de la Londra

Rareș Bogdan (PNL): Dragnea vrea să-și facă dinții din aurul BNR adus de la Londra
Politic
PSD nu are capacitatea de a conduce România, este concluzia la care a ajuns Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, după mai bine de doi ani de guvernare social-democrată.

Totodată, Bogdan i-a acuzat pe PSD-iști că vor să transforme România într-un rai al infractorilor. 

”PSD nu are capacitatea de a conduce România. Nu poți conduce România cu Carmen Dan care a gazat oameni pe 10 august, cu Codrin Ștefănescu - cap de cauciuc, cu bolșevicul Nicolicea, cu Marian Oprișan. România va fi condusă de liberali. 

Nu v-ați săturat ca de doi ani și jumătate să vorbim despre drepturile infractorilor, de pușcării și despre cum au fost nedreptățiți toți liderii PSD? În democrație, hoții stau la pușcărie!  PSD a eliberat 14.300 de infractori dintre care 900 s-au întors înapoi. 600 dintre ei sunt violatori și pedofili. După ce au modificat, în Parlament, Codul Penal și Codul de Procedură

Penală, se pregătesc să mai elibereze 4.500 de infractori. Vor să transforme România într-un rai al infractorilor!”, a declarat Rareș Bogdan, în cadrul unui miting electoral al PNL, desfășurat în Focșani.

Bogdan a avut o ieșire ironică și vizavi de intenția PSD de a aduce înapoi în țară rezerva de aur a României aflată la Londra: ”PSD vrea să aducă aurul BNR de la Londra ca să-și facă Liviu Dragnea dinții, că are dinții cariați”.

Camera Deputaților a adoptat, pe 24 aprilie, un proiect de lege iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae privind repatrierea rezervei naționale de aur. Documentul prevede ca Banca Naţională să aducă în ţară 91,5% din aurul depozitat în străinătate, respectiv peste 55 de tone de aur.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus