Stiri de ultima ora

Rareş Bogdan: Domnule Meleşcanu, nu blocați votul diasporei!

Rareş Bogdan: Domnule Meleşcanu, nu blocați votul diasporei!
Politic
Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare Rareş Bogdan i-a transmis duminică, la mitingul de la Braşov, un mesaj ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, să nu blocheze votul diasporei ca să nu îşi petreacă sfârşitul vieţii în puşcărie.

Actualizat: 07.04.2019 - 15:15

Rareş Bogdan a susţinut că ştie ce directive a dat Teodor Meleşcanu în minister şi în consulate pentru a-i bloca pe români să voteze.

“Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a spus Rareş Bogdan.

El i-a transmis un mesaj şi preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că pe lângă alegerile europarlamentare PNL va câştiga şi referendumul pe justiţie.

“Ştiu că la această oră ne priveşte un om împreună cu soţia sa. Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră, noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul, noi toţi românii de bună credinţă. Domnule preşedinte al României, suntem în spatele dumneavoastră şi suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile, pentru că PNL şi românii de bună credinţă nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi”, a mai declarat Rareş Bogdan.

La rândul său, liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că parcă tot ce a fost rău în PSD s-a adunat în jurul lui Liviu Dragnea, „toate cozile de topor şi vor efectiv să sufoce toţi oamenii educaţi, de bun simţ, care vor să facă ceva din ţara asta”. „Pe umerii voştri stă o mare răspundere. Aaici trebuie să câştigăm, dar tare de tot, aici trebuie să-i batem pe pesedişti de să le sune apa în cap. (...) Suntem obligaţi să câştigăm pentru români şi pentru România, pentru că aşa nu se mai poate”, a mai afirmat Ludovic Orban
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus