Stiri de ultima ora

Raluca Turcan, despre cererea de revocare a lui Dragnea: Delirul incredibil, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile pentru a-l opri (VIDEO)

Raluca Turcan, despre cererea de revocare a lui Dragnea: Delirul incredibil, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile pentru a-l opri (VIDEO)
Politic
PNL a depus, marţi, o cerere la Curtea Constituţională prin care solicită invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea pentru că acesta a suferit o condamnare penală definitivă.

Liderul deputaţilor PNL , Raluca Turcan , a arătat că această decizie vine după "delirul cu accente dictatoriale" a lui Dragnea care i-a determinat pe liberali să apeleze la orice cale posibilă pentru a îl opri.

"Cerem astăzi încetarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea !

Cerem Curții Constitiționale să constate neconstituționalitatea mandatului din Camera Deputaților pentru infractorul șef al României.

Delirul incredibil al lui Dragnea din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituționale și legale, democratice, pentru a-l opri, să folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziție.

Am realizat recent un lucru, documentându-ne, așa cum am văzut că și PSD se întoarce în urmă cu 10 ani. Noi ne-am întors, însă, numai în urmă cu 2 ani și jumătate, adică în 2016.

PNL consideră că acest om, Liviu Dragnea , este un pericol pentru democrația românească, iar Curtea Constituțională este una dintre instituțiile care trebuie să apere democrația – asta spune Legea Fundamentală.

Cum poate opri CCR acest asalt abominabil al lui Dragnea, care controlează o guvernare pentru infractori?

Constatând un lucru absolut simplu și evident, dacă pui față în față Constituția, Regulamentul Camerei Deputaților și Hotărârea prin care a fost validat mandatul dnului Liviu Dragnea : că se află în contradicție!

Prin urmare, cerem Curții Constituționale declararea drept neconstituțională a Hotărârii Camerei Deputaților care a dus la validarea mandatului lui Liviu Dragnea , cu referire la punctul care privește mandatul de deputat al d-lui Dragnea", a arătat Raluca Turcan .

Raluca Turcan : Delirul incredibil din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituționale și legale, pentru a-l opri
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus