Stiri de ultima ora

"PSD dăunează grav sănătăţii", moţiune dezbătută în Camera Deputaţilor

PSD dăunează grav sănătăţii, moţiune dezbătută în Camera Deputaţilor
Politic
Semnatarii moţiunii îi solicită premierului Mihai Tudose să îl demită pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, având în vedere criza vaccinurilor , birocraţia care sufocă România şi ia din banii pacienţilor , nefinalizarea construcţiei de spitale, farsa salariilor ca afară .

Suntem în a noua lună de guvernare PSD - ALDE şi putem constata, fără prea mare efort, că nu s-au realizat nici măcar 1% dintre promisiunile formulate în campania electorală. (...) Domeniul sănătăţii nu este unul care să mai permită experimente. Experimentele nefaste ale actualului ministru, care, prin prestaţia sa, a adus în colaps sistemul de sănătate, trebuie stopate. (...) Minima responsabilitate politică ne spune că la dezastrul lăsat în urmă de domnul Bodog, în cele nouă luni de mandat, acesta ar fi trebuit să îşi dea demisia şi să plece singur , se susţine în moţiune.

Deputaţii Opoziţiei consideră că problemele sistemului public de sănătate din România sunt atât de multe încât nu ar ajunge nici măcar o săptămână ca acestea să fie dezbătute în plenul Parlamentului şi, din acest motiv, moţiunea se adresează numai anumitor chestiuni urgente, care necesită soluţii imediate. 
dcnews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus