Stiri de ultima ora

Protestul #șîeu a fost susținut de Opoziție și de președintele Klaus Iohannis

Protestul #șîeu a fost susținut de Opoziție și de președintele Klaus Iohannis
Politic
Protestul #șîeu a fost susținut de Opoziție și de președintele Klaus Iohannis

Opoziția a susținut în bloc protestul pentru autostrăzi . Același mesaj a venit astăzi și de la Palatul Cotroceni, unde inclusiv președintele Klaus Iohannis a adoptat hastagul #șîeu. România are master plan pentru transporturi, însă lipsesc în continuare drumurile, spun cei de la USR și Plus, în timp ce comisarul european Corina Crețu susține că, fără infrastructură, România nu se poate dezvolta.

Opoziția, alături de protestul #șîeu

Șeful statului a ținut să le transmită protestatarilor că au la Cotroceni un susținător:  "Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei șî eu."

Nici liberalii nu au fost indiferenți, în ziua în care mulți români au cerut autrostrăzi și drumuri mai bune.

Ludovic Orban, președinte PNL: "Suntem solidari cu acest protest și protestăm alături de ei și întreaga noastră acțiune politică este întru susținerea acestor proiecte de transport."

De la Craiova, liderii coaliției USR PLUS i-au atacat pe cei din coaliția de guvernare.

Dan Barna, președinte USR: "Foarte mulți români vor opri activitatea timp de 15 minute ca un protest față de ce nu se întâmplă în România în ultimii ani. Este un protest pe care îl susținem și noi."

Și comisarul european pentru dezvoltare regională, Corina Crețu,  a ținut să precizeze că sectorul transporturilor este unul care le-a dat bătăi de cap guvernanților, iar rețeaua de autostrăzi trebuie extinsă urgent pentru că doar așa țara noastră se poate dezvolta: "Trebuie să facem un efort comun să folosim toate șansele pentru construcția rețelei de autostrăzi, care este o precondiție pentru dezvoltarea României."

În țară, zeci de politicieni au susținut protestul "Moldova vrea autostrăzi", iar oamenii de afaceri și-au lăsat angajații să-și întrerupă activitatea timp de 15 minute.

Articole similare :
comments powered by Disqus