Stiri de ultima ora

Propaganda rusă o prezintă pe Viorica Dăncilă drept "omul politic român al anului 2018" (FOTO)

Propaganda rusă o prezintă pe Viorica Dăncilă drept omul politic român al anului 2018 (FOTO)
Politic
Propaganda rusă o prezintă pe Viorica Dăncilă drept "omul politic român al anului 2018" (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 26 Dec 2018, 16:38

Viorica Dăncilă a devenit politicianul preferat la propagandei ruse. Sputnik, site controlat şi sponsorizat de Kremlin, a publicat miercuri un articol laudativ la adresa premierului lansând un sondaj în care o propune pentru titlul de "omul politic român al anului 2018".

Premierul României este catalogat ca "un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani".

"Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă", se arată în articol.

Viorica Dăncilă a devenit prefera propagandei ruseşti după discursul din Parlamentul European în care premierul a afirmat că nu a venit să dea socoteală. Sputnik a declarat imediat momentul drept unul istoric, afirmând că "sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei".
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus