Stiri de ultima ora

Primul clip de campanie lansat de PNL cu Rareș Bogdan în prim-plan: Credeți-mă, noi vom câștiga. Ei vor pierde. E timpul României! (VIDEO)

Primul clip de campanie lansat de PNL cu Rareș Bogdan în prim-plan:   Credeți-mă, noi vom câștiga. Ei vor pierde. E timpul României!   (VIDEO)
Politic
PNL și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan fiind primul pe listă. 

De altfel, în clipul de campanie al liberalilor, acesta face și un bilanț sumbru al Guvernării PSD-ALDE:

”PSD a reușit performanța de a da 1,7 miliarde de euro către pensii speciale, pensii pentru care nu s-au plătit contribuții sociale 1,4 miliarde lipsesc din bugetul de pensii  cartofii au crescut de la 1,5 lei, la 3 lei  un pachet de unt e 9 lei Au făcut varză economia și acum încearcă să ne mintă cu aprozar. La coadă la aprozar, la coadă la pâine, la coadă la carne, la cartele, acolo vrea să-i ducă pe români Liviu Dragnea PSD-ALDE, susținuți de UDRM, nu vor bani eruopeni, cum a luat Alba, Oradea, Cluj, Suceava, Timișoara, că la bani europeni trebuie să respecți două reguli: să existe competiție corectă, nu pentru clienți politici, și să nu fie bani furați”

”Credeți-mă, noi vom câștiga. Ei vor pierde! E timpul României!”, mai susține candidatul PNL la alegerile europarlamentare.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus