Stiri de ultima ora

Primarul din Luduş a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mureş spune că edilul a fost şantajat

Primarul din Luduş a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mureş spune că edilul a fost şantajat
Politic
Primarul oraşului Luduş, Cristian Moldovan, a trecut de la PNL la PSD, în timp ce liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre, spune că edilul ar fi fost şantajat pentru a face acest lucru.

Primarul oraşului Luduş a declarat, luni, că a depus adeziunea la PSD deoarece de doi ani nu a obţinut finanţare pentru niciun proiect important, iar acum are "încredere în dezvoltarea oraşului”.

„Motivaţia e legată de încrederea în dezvoltarea oraşului, că voi putea obţine proiecte pentru oraş din noua linie pe care o urmez. Am avut o cerere de ajutor financiar pentru că urma să intrăm în arierate în această lună, am ajuns în imposibilitate de plată, care a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării. Dar nu de asta am intrat în PSD. Motivul principal e că de doi ani n-am obţinut niciun proiect important şi din alt partid am încredere că voi putea obţine mai multe pentru oraş, din poziţia respectivă”, a spus Moldovan, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat că Moldovan a fost şantajat pentru a trece la PSD.

„El a venit şi mi-a spus că a semnat în această perioadă de transferuri politice, respectiv traseism politic, a semnat să treacă, a optat să treacă la PSD, la partidul lui Ponta. A spus că dacă nu trece la PSD nu va primi bani pentru proiectele oraşului, deci a fost clar condiţionat, aş putea spune şantajat. Deja au şi tocmit preţul pentru care dumnealui să treacă la PSD, e undeva la două-trei milioane de lei”, a spus Dobre.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus