Stiri de ultima ora

Președintele Comisie Europene, anunț ÎNGRIJORĂTOR la Summit-ul de la Sibiu: Avem două probleme majore (VIDEO)

Președintele Comisie Europene, anunț ÎNGRIJORĂTOR la Summit-ul de la Sibiu:  Avem două probleme majore  (VIDEO)
Politic
Președintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, joi, în cadrul Summit-uluid e la Sibiu, că există două probleme majore în lume: schimbarea climatică și relația UE-Africa.

"Am fost numit ministru la vârsta de 27 de ani și mi-am servit țara până la 59 de ani, când am fost ales președinte al Comisiei. Dacă îmi aduc aminte corect situația în care am crescut, trebuie să spun că lumea a devenit un loc mai bun în care trăim, mai ales partea europeană a lumii. (...)

Ceea ce este nou este problema mediului. Mediul a fost într-o situație mai bună mai bine în anii 50, 60, 70. Trebuie să ne concentrăm pe schimbarea climatică rezolvăm. La Comisie am făcut asta. Comisia și Uniunea Europeană au fost motoarele când a trebuit să ne decidem privind schimbarea climatică în Paris, dar trebuie să ne îmbunătățim eforturile. Schimbarea climatică este principala problemă a viitorului.

Avem două probleme majore: clima și relaților noastre cu Africa. Sunt într-o anumită măsură conectate, dar nu întototdeauna. Europa trebuie să fie locul unde problema schimbării climatice trebuie abordată în cel mai bun mod posibil", a spus Jean Claude Juncker  la dezbaterea „Dialogul cetățenesc”, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Președintele Comisie Europene, anunț ÎNGRIJORĂTOR la Summitul de la Sibiu: Avem două probleme majore
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus