Stiri de ultima ora

Premierul Dăncilă, după ce a primit un „sfat” de la Dragnea: Nu îmi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei

Premierul Dăncilă, după ce a primit un „sfat” de la Dragnea: Nu îmi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei
Politic
Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că nu îi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei, deoarece „întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci”.

44 afişări

Dăncilă: Nu îmi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei

Întrebată, la Bacău, dacă îi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei, Dăncilă a răspuns: „Nu. Nu nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuia”. În plus, premierul a declarat că i se pare normal ca partidul să monitorizeze activitatea Guvernului. „Suntem un guvern politic, avem susţinerea partidului, avem susţinerea preşedintelui şi este normal să fim monitorizaţi. Eu cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun şi cred că acest lucru va fi apreciat de către partid. Este normal să avem o foaie de parcurs, să avem obiective în programul de guvernare, termenele le ştie fiecare ministru în parte şi trebuie ca, aşa cum cerem în teritoriu ca pentru fiecare lucrare să existe o foaie de parcurs şi termene bine stabilite, şi pentru miniştrii cabinetului există aceeaşi abordare”, a adăugat Dăncilă.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spunea marţi, întrebat fiind de relaţia cu Viorica Dăncilă, că situaţia va fi analizată după alegeri, moment în care va aştepta de la premier şi o propunere legată de remanieri, după ce a refuzat restructurarea prin Parlament. „Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient" , a spus Liviu Dragnea, la Adevărul Live.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus