Stiri de ultima ora

Ponta: Mi-am lansat candidatura la Novaci, alături de oameni ce reprezintă România

Ponta: Mi-am lansat candidatura la Novaci, alături de oameni ce reprezintă România
Politic
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Craiova, la Consiliului Naţional al partidului, că şi-a lansat candidatura pentru alegerile prezidenţiale "puţin mai devreme, la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care reprezintă România adevărată".

Premierul a declarat că şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României fără să ştie şi fără să-şi programeze astfel în comunele inundate Novaci şi Bengeşti, alături de oameni care reprezintă România adevărată.

"Eram cu toţii pregătiţi azi să-mi lansez candidatura. Dumnezeu aşază lucrurile mult mai bine şi mi-am lansat deja candidatura pentru a fi preşedintele românilor la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care de fapt reprezintă România adevărată, nu România din cărţi sau de la televizor", a spus Ponta, în deschiderea discursului său ţinut în faţa Consiliului Naţional al PSD.

El a spus că şi-a lansat candidatura fără să ştie, fără să-şi programeze în acest fel, alături de eroi care au scos oameni din mijlocul apelor şi care ajută oameni la nevoie.

"Mi-am lansat candidatura fără să ştiu, alături de oameni curajoşi, dar şi de oameni deznădăjduiţi, care aşteptau de la mine şi de la noi un sprijin. Cred că mi-am lansat candidatura, fără să mă gândesc aşa, alături de români, de acei care de fiecare dată au avut nevoie să ştie că nu sunt singuri la nevoie", a mai spus Ponta.

El a arătat că se va întoarce la Novaci în cursul serii.

"Mă întorc în această seară la Novaci, vreau să ştie acei oameni că sunt alături de ei", a mai spus Ponta.

Victor Ponta a ajuns la Craiova, la reuniunea Consiliului Naţional, venind din judeţul Gorj, afectat de inundaţii. Victor Ponta a inspectat, marţi după-amiază, comuna gorjeană Bengeşti şi un baraj din zonă, precum şi oraşul Novaci, unde o viitură de peste trei metri a afectat grav oraşul, sute de oameni fiind evacuaţi.

Ponta a ajuns la Sala Polivalentă din Craiova, unde are loc evenimentul, în jurul orei 19.00, reuniunea Consiliul Naţional începând, conform programului, la ora 18.00, în absenţa sa.
www.zf.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus