Stiri de ultima ora

NOI EXCLUDERI la PSD. Trei parlamentari, daţi afară din partid

NOI EXCLUDERI la PSD. Trei parlamentari, daţi afară din partid
Politic
Biroul Politic al PSD Sector 5 a decis, miercuri seara, excluderea din partid a deputatului Dumitru Chirita si a senatorului Catalin Croitoru, a declarat, joi, pentru  stiripesurse.ro,  presedintele interimar al PSD Sector 5, Cristian Rizea. De asemenea, fostul deputat Oana Niculescu Mizil a fost exclus din partid.

Excluderi în PSD

Noul preşedinte al PSD Sector 5, Cristian Rizea, a anunţat că s-a decis excluderea din partid a senatorului Cătălin Croitoru şi a deputatului Dumitru Chiriţă.

De asemenea, a fost exclusă din partid şi Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie.

Principala acuză adusă celor trei o constituie faptul că aceştia intenţionează să se înscrie în PSRO, partidul anunţat de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie.

Excluderea celor trei din partid vine la scurt timp după ce mai mulţi consilieri locali de la Sectorul 5 au primit o sancţiune similară, fiind şi ei consideraţi oamenii lui Vanghelie în PSD.

Săptămâna trecută, Biroul Permanent al organizației Sector 5 – București a decis cu unanimitate de voturi excluderea din partid a 11 consilieri.

Pe listă se regăseşte şi Doru Giugula, al cărui nume apare în dosarul lui Maarian Vanghelie, dar şi al lui Bogdan Georgescu, un vechi apropiat al edilului de la 5.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus