Stiri de ultima ora

Niculae Bădălău (PSD Giurgiu) susţine că în Diaspora sunt milioane de prostituate

Niculae Bădălău (PSD Giurgiu) susţine că în Diaspora sunt milioane de prostituate
Politic
Niculae Bădălău (PSD Giurgiu) susţine că în Diaspora sunt milioane de prostituate

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a spus, vineri, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până a 3-5 milioane cât se vehiculează fiind ”fetele alea de le duc ăştia”.

Actualizat: 29.11.2019 - 18:26

Bădălău a vorbit despre rezultatele alegerilor, despre guvernarea PNL, dar şi despre propunerea care vizează majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora.

”Acuma e discuţia pe câte locuri dăm în diaspora. Am avut discuţia şi la Parlament: dacă vreţi să puneţi pe listele partidlui din diaspora, cine nu vă lasă? Aşa cum sunt ele astăzi, nu putem să mărim numărul de parlamentari.

E clar că dacă mărim numărul şi cer 15 - ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, paşapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia. Eu ştiu..nu ilegal...şi vor să li se calculeze posturile de parlamentari pe toţi care bănuiesc ei că sunt acolo”,  a spus Bădălău, în jurul minutului 46 al înregistrării. 

Bădălău a făcut referire şi la filmarea din 2018 când a participat la o petrecere la care, pe ritmul unei manele, i s-a făcut o dedicaţie cu un mesaj jigitor pentru diaspora.

”Ştirea falsă care s-a tot promovat, vizavi de ştirea cu medodia care a devenit hit naţional şi probabil şi internaţional. De tot mi-o pun mie. Eu n-am participat acolo, n-am dat, de fapt am luat, dar...”, a mai spus Bădălău.

Acesta s-a arătat deranjat de aceste asocieri, întrucât susţine că nu are nicio problemă cu Diaspora, informează News.ro.

”E destul de deranjant că nu am nicio problemă cu diaspora, am rude, am prieteni care-s afară şi cred că povestea asta ar trebui să înceteze”, a mai spus Bădălău.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus