Stiri de ultima ora

Negocieri pentru conducerea Camerei Deputaţilor, în locul lui Dragnea. Prima fricţiune între USR PLUS şi PNL. Candidaturi separate

Negocieri pentru conducerea Camerei Deputaţilor, în locul lui Dragnea. Prima fricţiune între USR PLUS şi PNL. Candidaturi separate
Politic
Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat marţi că deputatul Stelian Ion este propunerea formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care liberalii propuseseră susţinerea unui candidat unic la această funcţie, propunere respinsă de USR.

357 afişări

Negocieri pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor. Prima fricţiune între USR PLUS şi PNL. Candidaturi separate

”Este de dorit să avem un candidat unic al Opoziţiei. Vom participa la discuţii în orele următoare cu liderii grupurilor parlamentare. USR are ca propunere pe colegul nostru Stelian Ion, cel care face parte din Comisia juridică şi una dintre figurile cele mai prezente în lupta pentru apărarea Justiţiei. (...) Vom vedea care sunt propunerile celorlalte partide şi sperăm să avem o variantă de a avea un candidat unic, astfel încât conducerea Camerei Deputaţilor să revină acelei părţi care reprezintă electoratul modern, proeuropean”, a declarat liderul USR, Dan Barna. El a mai spus că Stelian Ion are competenţa, ”element care nu a mai fost de actualitate în Parlament în ultimii ani”. ”Are de partea lui competenţa şi credibilitatea. Din acest motiv, vom încerca să-i convingem pe colegii noştri că este cea mai înţeleaptă şi matură opţiune pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a mai spus Barna.

Liberalii o susţin, potrivit unor surse MEDIAFAX, pe Raluca Turcan. De asemenea, ProRomânia va avea candidat propriu. Conform unor surse politice, liberalii au propus susţinerea unui candidat unic la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, însă USR a ales să facă public numele persoanei pe care o susţine pentru a ocupa funcţia ocupată până luni de Liviu Dragnea.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus