Stiri de ultima ora

Motivul pentru care preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a demisionat

Motivul pentru care preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud a demisionat
Politic
"Având în vedere angajamentul asumat de preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud şi rezultatul obţinut în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de către filiala Bistriţa-Năsăud a Partidului Social Democrat, domnul Emil Radu Moldovan şi-a depus mandatul de preşedinte al PSD BN. Acesta a fost înregistrat la Partidul Social Democrat, filiala Bistriţa-Năsăud, cu numărul 412/18.11.2014", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al PSD Bistriţa-Năsăud, citat de corespondentul MEDIAFAX.

În 3 noiembrie, a doua zi după primul tur al alegerilor prezidenţiale, Radu Moldovan anunţa că dacă va pierde alegerile şi în turul doi, îşi va depune mandatul de preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud.

"Dacă pierd alegerile în turul doi, îmi depun mandatul de preşedinte al PSD. Dacă pierd, înseamnă că nu mă pricep şi trebuie să îmi depun mandatul. Dar asta nu pentru că mă provoacă cineva, ci pentru că simt că trebuie să fac lucrul ăsta. Dacă nu câştigăm, PSD trebuie să îşi pregătească alt preşedinte. Tot timpul liderul trebuie să-şi asume totul. În Bistriţa-Năsăud, PSD e condus de o echipă, dar eu sunt liderul", spunea Moldovan.

În Bistriţa-Năsăud, turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a fost câştigat de Klaus Iohannis, care a totalizat 62,27% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obţinut 37,73%, diferenţa între cei doi fiind de peste 40.000 de voturi.

Emil Radu Moldovan a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD în septembrie 2007, el fiind şi preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
www.gandul.info

Articole similare :
comments powered by Disqus