Stiri de ultima ora

Miting de amploare al PNL în Piaţa Victoriei. Preşedintele Iohannis, aşteptat la eveniment

Miting de amploare al liberalilor in Piața Victoriei, acolo unde sunt așteptați zeci de mii de oameni. Și președintele Klaus Iohannis va participa la evenimentul de prezentare a candidaţilor Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare. Iohannis vrea sa mobilizeze oamenii sa meargă la vot la referendumul de pe data de 26 mai. 

Câteva zeci de mii de oameni participă, sâmbătă, la mitingul electoral al PNL din Piaţa Victoriei din Capitală. La miting sunt prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, candidaţii partidului la alegerile europarlamentare, lideri liberali, parlamentari. A fost prezentat, în premieră, noul imn al PNL: „Noi toţi vrem uniţi într-o ţară, să iubim ce avem, să iubim ce suntem”, potrivit news.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat că în fiecare judeţ „românii se ridică şi îşi caută dreptatea şi decenţa, pentru că românii nu sunt hoţi, sunt un popor cinstit.

„În 26 mai, România va vota Da la referendum, va vota Klaus Iohannis şi PNL”, a susţinut Turcan. Ea a susţinut că PNL e singurul partid care stă la modul real la masa deciziilor europene.

„Un vot usturător cu DA la referendum va fi o moţiune de cenzură populară care va putea şi în Parlament să schimbe Guvernul şi să scape ţara de Liviu Dragnea. De doi ani şi jumătate, România a fost acapartă de infractori şi de avocaţii corupţilor. Odată cu albirea dosarului de corupţie al lui Liviu Dragnea, printre noi au ajuns criminali, pedofili, violatori. Au pus în pericol siguranţa fiecăruia dintre noi numai pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie”, a susţinut Turcan.

„Când vom ajunge la putere nu vom înlocui un pesedist cu un penelist doar pentru că e de la noi. Îi vom înlocui pe pesedişti cu oameni profesionişti”, a mai afirmat Raluca Turcan.

La rândul spu, europarlamentarul Siegfried Mureşan, purtătorul de cuvânt al PPE, a afirmat că ”PNL va câştiga alegerile de pe 26 mai”.

„PNL e singurul partid care poate bate PSD. Peste tot oamenii ne spun: scăpaţi-ne de ciuma roşie. Cu cât PNL este mai bine reprezentat în Parlamentul European, cu atât România este mai bine reprezentată în Europa”, a adăugat el. El a promis că liberalii se vor bate pentru creşterea subvenţiilor pentru agricultori şi pentru a aduce fonduri pentru dezvoltarea comunităţilor locale.

Mitingul PNL are loc sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în Piaţa Victoriei. Din această cauză circulaţia rutieră a fost restricţionată începând cu ora 08.00, pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor); pe Strada Paris de la Piaţa Quito şi până la Piaţa Victoriei; pe Strada Arhitect Ion Mincu cu excepţia riveranilor; pe breteaua care leagă Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Tot începând cu ora 08.00, circulaţia în Piaţa Victoriei este resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între Bulevardul Aviatorilor şi Bulevardul Lascăr Catargiu. Nu se va permite accesul în Piaţa Victoriei dinspre Bulevardul Ion Mihalache, Şoseaua Nicolae Titulescu, Strada Buzeşti.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus