Stiri de ultima ora

Mesajul de 1 Decembrie al reprezentantei României la Bruxelles

Mesajul de 1 Decembrie al reprezentantei României la Bruxelles
Politic
România este sărbătorită şi în capitala Europei, la Bruxelles. Ambasadorul ţării noastre la UE, Luminiţa Odobescu, pregăteşte deja, la aproape zece ani de la momentul aderării României la clubul european, momentul preluării preşedinţiei rotative a Uniunii Europene din 2019.

“La mulţi ani, România!”, La mulţi ani şi aici, de la Bruxelles, în numele celei mai mari reprezentanţe diplomatice a României, în numele meu şi al colegilor mei la mulţi ani tuturor românilor. Este o zi specială pentru România, este o zi specială şi pentru diplomaţii şi românii care lucrează aici, la Bruxelles. O vom sărbători împreună cu românii, românii din instituţii, împreună cu membrii români din Parlamentul European, dar şi cu colegii din celelalte reprezentanţe permanente, din celelalte instituţii", transmite de Ziua Naţională a României Luminiţa Odobescu, ambasador al României la Uniunea Europeană.

"Ne pregătim pentru două momente importante: ne pregătim pentru a sărbători anul viitor zece ani de apartenenţă la Uniunea Europeană şi intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru preluarea la începutul anului 2019 a preşedinţiei României a Consiliului Uniunii Europene. Sunt momente importante, sunt momente în care ne pregătim cu responsabilitate pentru a reprezenta cât mai bine interesele României la Bruxelles", spune reprezentanta României în capitala europeană.

Articole similare :
comments powered by Disqus