Stiri de ultima ora

Ludovic Orban: PNL are misiunea sfântă de a finaliza Revoluţia începută în decembrie 1989 (VIDEO)

Ludovic Orban: PNL are misiunea sfântă de a finaliza Revoluţia începută în decembrie 1989 (VIDEO)
Politic
Revoluţia începută în 1989 nu s-a terminat şi este misiunea Partidului Naţional llberal să o finalizeze şi să aducă cu adeverat în România o democraţie europeană, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unui miting susţinut miercuri la Reşita. 

"Anul ăsta împlinim 30 de ani de la Revoluţie. Avem misiunea sfântă de a finaliza revoluţia începută în decembrie, de zeci de mii de tineri care au ieşit cu piepturile goale în faţa trupelor de represiune, în care şi-au dat viaţa sute, peste o mie, alţii au fost răniţi, alţii au suferit", declarat preşedintele PNL.

"Revoluţia nu s-a terminat şi este misiunea Partidului Naţional Liberal să finalizeze Revoluţia, să aducă cu adeverat în România o democraţie europeană", a continuat el.

Preşedintele PNL şi-a continuat discursul batjocorindu-i pe prim-miniştrii PSD din anul 2000 încoace.

"De la Iliescu încoace...am scăpat de Iliescu şi ne-am trezit cu Năstase. Din lac în puţ. Am scăpat de Năstase, ne-am trezit cu Ponta, altă faţă palidă. Am scăpat de Ponta şi ne-am trezit cu Dragnea. Din rău în mai rău" 

"Prima oară când a fost pus premier, băiatul ăla cu faţa elastică, care se schimonosea şi care până să spună ceva se strâmbă de parcă era mim, Sorin Grindeanu, de unde l-au găsit pe asta fraţilor?

Am zis mai rău de-atâta nu se poate. 

După care a venit Terente (Mihai Tudose - n.r.), grobianism întruchipat, când deschidea gura, parcă molfăia rămăşiţele de la micul dejun. Am zis că mai rău nu se poate", a spus Orban.

"Şi ne-am trezit cu Vasilică Viorica. Şi din nou ne zicem: domne se poate mai rău de-atât? 

Cum s-acceptam în fruntea Guvernului astfel de persoane, care nici măcar limnba romana n-o ştiu şi nici măcar nu ştiu să citească după text scris, darămite după dictare şi care nici măcar nu ştiu în ce localitate se află (...)", a mai spus Ludovic Orban.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus