Stiri de ultima ora

Ludovic Orban: După ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD-iștii, ca să nu rămână mai prejos, au adoptat și ei unul, dar apoi l-au aruncat la lada de gunoi (VIDEO)

Ludovic Orban: După ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD-iștii, ca să nu rămână mai prejos, au adoptat și ei unul, dar apoi l-au aruncat la lada de gunoi (VIDEO)
Politic
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, că PSD a adoptat în anii trecuți un Cod de integritate, încă valabil, dar pe care l-au aruncat la gunoi, astfel încât Liviu Dragnea nu doar că nu a fost exclus din PSD, dar a ajuns președintele partidului, a candidat la parlamentare și e acum președintele Camerei Deputaților.

”Instanța trebuie să judece faptele, în baza probelor, indiciilor, mărturiilor și să ia o decizie conform legii. Nu vreau să mă pronunț, că nu mi-a plăcut niciodată să mă pronunț asupra obiectului unui dosar. 

Lumea știe cazul, e simplu: două persoane angajate la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, a Consiliului Județean Teleorman, condus de Dragnea, nu au lucrat acolo, ci au lucrat la sediul PSD. Dragnea era, în același timp, și președintele filialei județene a PSD, unde lucrau cele două. Încadrarea juridică a faptelor, pedeapsa, dacă se stabilește o vinovăție, sunt decise de completul de judecată. Deja e o decizie pe fond, în care Dragnea a fost condamnat, rămâne ca instanța de apel să ia decizia finală.

După ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD, ca să nu rămână mai prejos, au adoptat și ei unul. Acesta spune clar că dacă o persoană e condamnată, își pierde calitatea de membru. Oricum nu poate candida pentru nicio funcție publică. Au adoptat Codul de integritate, după care l-au aruncat la lada de gunoi. Bineînțeles, Dragnea nu doar că a devenit președinte PSD, dar a și candidat și a ajuns președintele Camerei Deputaților”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus