Stiri de ultima ora

LIVE PNL isi prezinta in Piata Victoriei candidatii la europarlamentare. Este asteptat si Iohannis

LIVE PNL isi prezinta in Piata Victoriei candidatii la europarlamentare. Este asteptat si Iohannis
Politic
Zeci de mii de simpatizanti ai PNL s-au strans sambata in Piata Victoriei din Bucuresti, la mitingul liberalilor in care sunt prezentati candidatii la alegerile europarlamentare.Alaturi de liberali este asteptat si presedintele Klaus Iohannis."Alaturi de presedintele Klaus Iohannis demonstram la Bucuresti pentru Romania corecta, pentru Romania cinstita, pentru Romania in care ne dorim sa traim!", afirma liberalii.Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, desfasurarea mitingului PNL

11:31 - Europarlamentarul Siegfried Muresan ii indeamna pe romani sa iasa la vot: "Ne vom zbate sa obtinem fonduri europene pentru autostrazi, iluminat, spitale. Pe 26 mai trebuie sa iesim la vot". Totodata, el le cere romanilor sa voteze si pentru referendum.11:20 - Primarul Aradului, Gheorghe Falca, vorbeste despre Dumnezeu pe tema muzicala a filmului Ultimul mohican.11:16 - Multimea striga: "Liviu Dragnea, la puscarie!"11:05 - Robert Sigartau, secretar general PNL, ii indeamna pe romani sa mearga la vot: "Mergeti si votati. Scrutinul de pe 26 mai este cel mai important scrutin din istoria Romaniei, pentru ca va influenta toate alegerile de acum incolo. Ne-am saturat de comunism".Robert Sigartau spune ca in Piata Victorie sunt 50.000 de romani.

11:02 - A fost prezentat, in premiera, noul imn al PNL: "Noi toti vrem uniti intr-o tara, sa iubim ce avem, sa iubim ce suntem".11:00 - Sunt intonate Imnul Romaniei si Imnul UE.

Foto: Ziare.com

****************PSD si-a anulat mitingul din BucurestiEste primul miting organizat de un partid in Bucuresti, in vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai.Urmeaza ca pe 24 mai si cei de la Alianta USR PLUS sa organizeze un miting in Bucuresti in care isi vor prezenta candidatii la europarlamentare. care trebuia sa se desfasoare pe 22 mai la Romexpo si a stabilit sa mearga duminica la Targoviste."Toata lumea si-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150.000 de participanti in Piata Victoriei, dar in cursul saptamanii asta inseamna ca urma sa blocam pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucurestiului, circulatia pe foarte multe artere si nu dorim sa cream un discomfort celor din Bucuresti, mai ales in cursul saptamanii.Analizand toate aceste aspecte, am hotarat sa anulam mitingul de la Bucuresti, nu pe cel de la Dambovita, din Targoviste, de pe 19, care ramane conform programului in vigoare. Vom participa cu totii acolo", a declarat Codrin Stefanescu.
www.ziare.com

Articole similare :
comments powered by Disqus