Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis, despre moţiunea împotriva lui Florin Cîţu: "O golăneală a PSD"

Klaus Iohannis, despre moţiunea împotriva lui Florin Cîţu: O golăneală a PSD
Politic
Preşedintele Klaus Iohannis a spus, marţi, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis după adoptarea moţiunii simple împotriva sa, că moţiunea nu a fost altceva decât ”o golăneală a PSD”, despre care a afirmat că a fost ”o golăneală intenţionată”.

"Aşa-numitta moţiune simplă din Senat este o golăneală a PSD", a spus, marţi, şeful statului, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis.

Iohannis a precizat că moţiunea nu a îndeplinit elementele constitutive necesare, iar preşedintele Senatului ar fi trebuit să oprească "acest demers inoportun".

Iohannis a făcut referire şi la jignirile pe care Eugen Teodorovici i le-a adresat lui Florin Cîţu, context în care a afirmat că "a fost o golăneală intenţionată".

Iohannis a mai spus că a fost "o ieşire incorectă, inadmisibilă pe care a avut-o PSD în Senat".

"Pentru PSD, în continuare, tot ce nu este PSD şi nu-i serveşte nu este bun şi trebuie jignit şi arătat cu degentul. O atitudine de partid nereformat şi arată dispreţ pentru instituţii şi români", a mai spus Iohannis, care a precizat că "PSD în continuare în instituţii importante are puterea".

Şeful statului a spus că speră ca românii să sancţioneze, la vot, astfel de atitudini.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus