Stiri de ultima ora

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multă tristețe (VIDEO)

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina:  E un caz complicat, cu multă tristețe  (VIDEO)
Politic
Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă înfiată de o familie din SUA, că este un caz complicat și așteaptă de la autorități să-și facă datoria foarte bine, astfel încât decizia privind viitorul copilei de 9 ani să nu aibă semne de întrebare.

"E un caz complicat, cu multă tristețe și mă aștept ca toate autoritățile implicate să-și facă datoria foarte bine și să se rezolve chestiunea", a spus Iohannis.\

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a  CSM  discută miercuri suspendarea din funcţie a procuroarei Maria Piţurcă, cea care a preluat-o pe  Sorina , fetița de 8 ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, într-un mod brutal de la asistentul maternal.

De asemenea, Pițurcă a fost audiată în cadrul secției de procurori a  CSM , discutându-se  propunerea Inspecției Judiciare de suspendare din fucție a acesteia.

! ULTIMELE IMAGINI

Inspecţia Judiciară a anunţat în 2 iulie că Maria Piţurcă este cercetată disciplinar. Tot atunci, Direcţia de inspecţie pentru procurori a înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului, până la finalizarea procedurii disciplinare, scrie  news.ro .

Tot miercuri, de la ora 12:00, la Tribunalul Olt, se judecă cererea procurorului general al României,  Bogdan Licu , de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale care să interzică părăsirea teritoriului României de către  Sorina . Cererea a fost adresată iniţial Tribunalului Mehedinţi, care şi-a declinat competenţa către Judecătoria Drobeta Turnu Severin, de unde dosarul a fost strămutat la Tribunalul Olt. Curtea de Apel Craiova a respins în 5 iulie cererea procurorului general prin care se solicita suspendarea adopţei.

IMAGINI HALUCINANTE
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus