Stiri de ultima ora

Judecatoarea Anamaria Trancă le-a ascuns inculpaţilor din dosarul ANRP existenţa unui plic secret

Judecatoarea Anamaria Trancă le-a ascuns inculpaţilor din dosarul ANRP existenţa unui plic secret
Politic
Judecătoarea Anamaria Trancă de la Curtea de Apel București a ascuns inculpaților ANRP existența unui plic secret al cărui conținut nu era cunoscut de nimeni, scrie luju.ro.

Actualizat: 04.06.2019 - 23:54

Mai mult, ea a dispus condamnări grele în dosarul respectiv fără a menționa, așa cum ar fi trebuit, existența respectivului plic.

Iata cum inteleg anumiti judecatori sa faca justitie. Celebra judecatoare Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti, detasata in prezent la CSM, le-a ascuns inculpatilor dintr-un dosar pe care l-a solutionat existenta unui plic secret, despre care nimeni, in afara de ea probabil, nu stie ce continea. S-a intamplat in dosarul ANRP in care judecatoarea Anamaria Tranca a dispus pedepse grele, condamnandu-i pe fostul sef ANI Horia Georgescu si pe avocata Ingrid Mocanu la cate 4 ani inchisoare cu executare, iar pe fostul deputat PNL Theodor Niculescu la 9 ani inchisoare cu executare, toti trei primind condamnarile in calitate de fosti functionari ANRP. Un dosar in care in mod ciudat Tranca a aruncat cu anii de puscarie, fara sa se constate vreun prejudiciu. Mai mult, intr-o speta similara, cea in care vizata este Alina Bica, Inalta Curte a dispus achitari pe linie pentru functionarii ANRP.

Revenind la plicul secret, existenta acestuia a fost descoperita de avocata Ingrid Mocanu in dosarul disciplinar al judecatoarei Tranca deschis in urma unei plangeri facute chiar de Ingrid Mocanu. Dosarul se afla in momentul de fata in instanta, dupa ce avocata Mocanu a atacat solutiai Inspectiei Judiciare care a spalat-o ca la carte pe Tranca.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus