Stiri de ultima ora

Ioana Constantin pleacă de la Ministerul Muncii: Voi coordona campania PMP pentru alegerile locale

Ioana Constantin pleacă de la Ministerul Muncii:  Voi coordona campania PMP pentru alegerile locale
Politic
Ioana Constantin anunță, luni că demisionează din funcția secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a se dedica campaniei Partidului Mișcarea Populară ( PMP ) pentru alegerile locale.

"2020 e un an important pentru toți

A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

Acesta precizează că a avut o colaborare  bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-a întâlnit în Ministerul Muncii.

"Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! + PMP 10%", mai scrie Ioana Constantin .

Secretarul general adjunct al PMP a fost numit secretar de stat in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicata, marti, 3 decembrie 2019, in Monitorul Oficial.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus