Stiri - Editia din date de 03-01-2017

Arhiva stiri din data de:
03-01-2017 Stiri de ultima ora din

Gabriel Les, propus ministru al Apararii: A mai lucrat un an in MApN

Politic
Gabriel Beniamin Les, propus ministru al Apararii Nationale, a mai fost secretar de stat pentru armament in cadrul ministerului, unde a venit din functia de director general al APIA Satu Mare.

Gabriel Beniamin Les, in varsta de 41 de ani, este casatorit si are trei copil. Este licentiat in economie la Universitatea de Vest Timisoara si a urmat si cursuri de masterat in "Managementul financiar contabil si juridic al firmei".

Les a absolvit si Programul de perfectionare "Achizitii publice, concesiuni, contracte" la Institutul National de Administratie si a urmat si cursul "Securitate si buna guvernare" din cadrul Colegiului National de Aparare.

El a fost ales senator la alegerile din decembrie 2016, cand a candidat pe prima pozitie a listei PSD pentru Senat in Satu Mare.

Anterior, Les a fost, pentru un an, in perioada octombrie 2015 - octombrie 2016, secretar de stat in Ministerul Apararii, coordonator al Departamentului Armamente. In octombrie 2016, el a fost eliberat din functie, la cerere.

Les a venit la MApN din functia de director al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Satu Mare, pe care a detinut-o doi ani.

Gabriel Beniamin Les a mai fost ales conslier local in municipiul Satu Mare, in anul 2000, viceprimar in perioada 2004-2008 si subprefect al judetului Satu Mare in 2009.

Potrivit declaratiei de avere depuse la Senat, Les are o casa in Satu Mare, in suprafata de 100 de metri patrati, pe care a primit-o prin donatie in anul 2010. El are doua autoturisme: Opel Frontera din 1994 si Opel Insignia din 2009.

Les are un cont curent deschis la BCR Satu Mare, cu o valoare la zi 31.500 de euro. In 11 noiembrie 2016, el a luat un imprumut de la Ioan Les de 34.000 de lei, scadent in acest an.

In ultimul an fiscal incheiat, Gabriel Les a obtinut venituri de la APIA Satu Mare si de la MApN de 83.600 de lei, iar sotia sa a castigat 18.000 de lei, fiind consilier juridic la CJ Satu Mare.Articole similare :
03
ian.
gabriel beniamin les propus ministru al apararii nationale a mai fost secretar de stat in acelasi minister
Actualitate
Gabriel Beniamin Les, propus ministru al Apararii Nationale, a mai fost secretar de stat pentru armanent in cadrul ministerului, unde a venit din functia de director general al APIA Satu...

19
nov.
cine e gabriel les economistul care va conduce a doua oara ministerul apararii dupa demisia lui mihai fifor
Politic
In 2009, a ocupat functia de subprefect al judetului Satu Mare, iar din 2 decembrie 2013 si pana in octombrie 2015, a detinut functia de director executiv al Agentiei de...

03
ian.
bio cine este gabriel les propunerea psd pentru ministerul apararii nationale
Politic
Gabriel Beniamin Leş este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apărării, acesta fiind, timp de un an, secretar de stat pentru armament în minister. Leş a condus APIA Satu Mare,...

19
nov.
cine este gabriel les propus pentru ministerul apararii nationale in locul lui mihai fifor
Politic
Gabriel Beniamin Leş, actualmente senator, este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apărării. El a mai fost ministru al Apărării în perioada 5 ianuarie 2017 – 29 iunie 2017, în...

19
nov.
demis pentru incompetenta din guvernul mihai tudose reinstalat pe functie in echipa vioricai dancila cu ce s a remarcat noul ministru al apararii
Actualitate
Gabriel Beniamin Leş, actualmente senator, este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apărării. El a mai fost ministru al Apărării în perioada 5 ianuarie 2017 – 29 iunie 2017, în...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Politic:
Artilcole stiri grupate pe subiecte